PRELIJEPA TALA

Zgodnu Amal zasjenila vlastita sestra

30.04.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Tala Alamuddin, sestra lijepe odvjetnice Amal Clooney, zablistala je u fantastičnoj kombinaciji svijetlih tonova zasjenivši i poznatu sestru, odvjetnicu za ljudska prava

Britanski mediji već neko vrijeme pišu kako je Pippa Middleton, sestra Kate Middleton, dobila dostojnu konkurenciju.

Radi se o zgodnoj sestri atraktivne Amal Clooney - Tali.

Amal i njezin slavni suprug George Clooney uživali su na večeri u New Yorku u poznatom restoranu Caravaggio u društvu njezinih roditelja Ramzija i Barije te lijepe sestre Tale koja je bez sumnje ukrala pozornost.

Iako 37-godišnja londonska odvjetnica već neko vrijeme slovi kao velika modna ikona, njezina lijepa sestra nimalo ne zaostaje za njom. Dapače!

Tamnokosa ljepotica koja živi u Singapuru izgledala je sjajno u odjenuvši kratku jaknu moderna kroja i asimetričnu suknju svijetlih tonova, bacivši u drugi plan zgodnu sestru koja je također bila vrlo elegantna u efektnoj crnoj haljini s bijelim i crvenim detaljima koju potpisuje Alexander McQueen.

Amalina starija sestra Tala već je puno puta pokazala odličan smisao za modu i ne boji se eksperimentirati s različitim stilovima. Prvi je put došla u središtu medijske pozornosti u Italiji na sestrinu vjenčanju na kojem su je fotografi pratili u stopu.

Inače, odvjetnica za ljudska prava Amal i oskarovac George trenutačno su u New Yorku, jer on snima novi film, 'Money Monster', a ona predaje kao gostujuća profesorica na Columbiji.