KARIRANA SIMFONIJA

Zgodna brineta sa zagrebačke špice sve je šarmirala slatkim stajlingom

31.08.2017 u 06:24

Bionic
Reading

Ljeto se, sudeći prema trenutačnim temperaturama, ne namjerava još umiroviti, a na radost šetača središtem Zagreba, ovisnice o modi još uvijek imaju inspiracije za seksi stajlinge

Uspješnih oufita nije ni ovoga puta nedostajalo, a djevojke ne izlaze iz prozračnih ljetnih kombinacija u kojima se vrućine ipak lakše podnose.  

Sve je još uvijek u znaku lepršavih hlača, ležernih haljina, vrućih hlačica, veselih suknji…

Skockane šetačice rado su uskočile u kreacije u kojima je došao do izražaja brončani ten, a nisu zaboravile ni na vječite modne detalje poput torbica, ravnih sandala, onih na punu petu ili sunčanih naočala.

  • +7
Zagrebačka špica Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

I dalje su apsolutni must have topovi i majice koji otkrivaju ramena, a u dnevnim odjevnim kombinacijama i dalje prevladavaju vedre boje, cvjetni uzorci, trendi prugice, točkice…

Šarmu neodoljivog gingham uzorka nije odoljela ni atraktivna brineta za kojom su se okrenule mnoge glave u središtu Zagreba. Zgodna fashionistica efektan je dnevni stajling upotpunila klasičnim niskim conversicama, popularnim starkama. Trendi ruksak i sunčane naočale modernih, okruglih okvira dodatno su naglasili ovaj uspjeli outfit.

Ako vam možda nedostaje inspiracije za ljetne kombinacije, neka vas nadahne naša fotogalerija.