JESENSKI ADUT

Zgodna Ana Ivanović u kaputu koji svi žele

27.10.2016 u 19:11

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović opet je pokazala da vrijedno prati modne trendove, ali i izaziva zavist u krpicama koje bi svatko poželio u ormaru

Ana Ivanović iskoristila je lijep jesenski dan za šetnju prirodom, ali i da se pohvali kako ima trendi kaput. Boja kaputa camel spada u vječne klasike, ali nakon što je nekoliko sezona bila zaboravljena, vratila se prošle zime i dalje drži visoko mjesto u trendseterica.

Zgodna srpska tenisačica uz ovaj se kaput s potpisom Victorije Beckham držala provjerenog modnog recepta. Čini se da su joj s prvim jesenskim danima uz sve kombinacije najdraže crne klasične čizme Isabel Marant, a kaput s dvorednim kopčanjem idealan je adut za bilo kakav stajling.

Autumn walks in the afternoon. How are you spending your Tuesday? #Autumn #PowerWalk

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


Ana Ivanović vjerojatno će ga iskoristiti i za kakav glamurozniji događaj jer je i dizajnerica, uvijek ozbiljna Vicki već pokazala da jako lijepo ide na štikle. Prošle su ga zime doista nosile sve slavne ljepotice, od Olivije Palermo, Gigi Hadid ili Sienne Miller, a da će se opet nositi, upravo je pokazala elegantna nizozemska kraljica Maxima.

Tijekom nizozemskog tjedna dizajna kraljica Maxima odabrala je već viđenu, ali dovoljno svježu kreaciju svog omiljenog dizajnera, Danca Claesa Iversena. Odabrala je haljinu u boji camel koja podsjeća na kaput i ogrnula se toplom pelerinom u istom tonu.