LASKAVI MODEL

Želite smanjiti fokus sa struka i naglasiti noge? Ove haljine u duhu 60-ih idealan su odabir i dominiraju policama trgovina

16.08.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Popularni high street brendovi svoju postojeću ljetnu kolekciju redovito se trude nadopuniti nekim svježim odjevnim komadima, a sudeći po novim modelima haljina pristiglih na police trgovina, ovoga kolovoza sve će se vrtiti oko trapez modela inspiriranih modom 60-ih

Riječ je o modelima haljina prepoznatljive siluete u duhu 60-ih, a koja se odnosi na ravne linije, geomterijski oblik i tipični, široki A-kroj, zahvaljujući kojemu predstavljaju idealan odabir za dame koje žele umanjiti naglasak na struku i staviti fokus na noge, što se najbolje postiže njegovim kratkim inačicama ili modelima srednje dužine.

Retro izgled trapezastih haljina koje su pristigle na police high street trgovina dodatno je istaknut i različitim vintage uzorcima, a poput brojnih trendovskih silueta haljina, riječ je o modelu haljine koji ćete ovoga ljeta s lakoćom kombinirati uz različite modele ravne ili visoke obuće.

  • +5
Trapez haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Trapez haljine nisu samo vizualno uvjerljive, već se mogu pohvaliti i svojom funkcionalnošću tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Zahvaljujući širokom kroju, njihova tkanina neće se lijepiti uz tijelo čime dopuštaju koži da diše, a istovremeno osiguravaju ljetno izdanje sa stilom koje se postiže nevjerojatnom lakoćom, a o čemu dovoljno svjedoči primjer jednih od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice.