SVE NA JEDNOM MJESTU

Želite biti fit? Ova će vas vijest razveseliti

22.07.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Najveći regionalni portal posvećen sportskoj kulturi, bodybuildingu i fitnessu - Building-Body.com - nakon osam godina postojanja udružuje se s Polleo Sportom, vodećim specijaliziranim lancem trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji se brinu o svom zdravlju

Kao pionir u ovoj industriji, Building Body ima preko 15.000 korisnika te se nametnuo kao najveća online zajednica zaljubljenika u bodybuilding i fitness. U okviru te zajednice funkcioniraju neovisno portal, forum i webshop. U osam godina postojanja Building-Bodyja najvažniji cilj i glavna misao vodilja bili su kreirati mjesto na kojem će se zajednica na jednom mjestu moći informirati, pročitati stručne savjete, ali i nabaviti najkvalitetnije sportske dodatke i opremu za fitness.

Stoga je ujedinjenje ova dva lidera bio prirodan korak naprijed, koji će svojim korisnicima pružiti još veću mogućnost izbora proizvoda i to po najboljim mogućim cijenama u cijeloj Hrvatskoj! To će, također, biti veliko poboljšanje korisničkog iskustva na portalu i forumu koji će uslijediti. Prvi sljedeći korak je integrirati webshop Building Bodyja u Polleo Sport Shop u najkraćem mogućem vremenu. Tijekom te integracije Building Body će dobiti potpuno novu arhitekturu i dizajn, a nakon toga će i forum osvanuti u novom ruhu.