ANA RUCNER:

'Želimo još djece, ali ne sad kad sam dobila priliku'

17.04.2012 u 12:03

Bionic
Reading

Ana Rucner ima razloga za slavlje: predstavila je svoj prvi CD 'Expression', na kojem svira i Zagrebačka filharmonija, gudači, ali i Srebrna krila, pa će odsad njezin suprug Vlado Kalember nastupati s njom na koncertima. Najavljuje da bi htjeli imati još djece, ali ne sada kad je dobila svoju minutu

Šest godina braka s Vladom Kalemberom, petogodišnji sin Darian, novi CD i najavljeni koncerti i turneje. 'Godinama su nas pitali kad ćemo svirati zajedno. Vlado i ja smo dva glazbena svijeta. Na kraju smo se ipak spojili i ispalo je više nego

odlično. Slavko Pintarić Pišta bubnja cijeli CD, a Duško Mandić svira gitare i producent je. Vlado će nastupati sa mnom na koncertima. Sad više ne moram muža ostaviti doma kad ću na turneju', rekla je 29-godišnja Ana Rucner za Večernji list na predstavljanju svog prvog CD-a 'Expresion'.

'Supružnici smo šest godina i ovaj CD nastao je u našem malom prostoru, u kuhinji. 'Expression' je plod tog dugotrajnog sjedenja i razgovaranja', dodaje 58-godišnji Vlado Kalember.

Ana je na promociju stigla iz Dubrovnika, a već danas otputovala je u Ukrajinu. Ima žestok raspored, ali baš to je, kaže, htjela. Kave s prijateljicama nije ispijala pa ni za što nije zakinuta, ai i najsretnija je doma. Vlado kaže kako njihov brak funkcionira besprijekorno, a na spomen drugog djeteta odmahuju rukom. 'Dijete se ne dogodi baš onda kad se planira', kaže Vlado i dodaje da je, rodi li se i drugo dijete, spreman na sve još jednom sve iz početka.

'Mnogi moji vršnjaci kažu da su u glavi i dalje tinejdžeri, samo što nam godine proizvodnje brane da se utrkujemo. I dalje bih rado vozio reli, iako sam oldtajmer', objašnjava Kalameber. Ana dodaje kako bi htjeli imati još puno djece, ne samo još jedno. 'Ali ne sada. Dobivam svoju minutu, na dobrom sam putu k tome da radim velike koncerte, imam turneje. Kina mi se otvorila, idem sigurnijim koracima tamo. Mislim da svoju minutu trebam iskoristiti, a kćer, sina, blizance... mogu roditi i sa 35', priznaje Ana za Večernji list.