ALEKS GRDIĆ:

Želim voditi ljubav na javnom mjestu

03.04.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Aleks je priznala kako joj je srpski političar u Kostariki uljepšavao dane koji su joj bili jako teški. Otkrila je i na kojem javnom mjestu bi rado vodila ljubav

Aleksandra Grdić u intervjuu za srbijanski Press iskreno je priznala neke intimne tajne. U 'Survivoru' joj se najviše svidio srpski političar Marko Karadžić, jer je, kako tvrdi, spontan i zabavan. 'On mi je uljepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški', priznala je Aleks.

Na pitanje bi li vodila ljubav pred kamerama 'Survivora' da joj se ukazala prilika za to, nije sigurna u svoj odgovor. 'Prije pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono poslije toga... Pa, ne znam, možda milijunski auditorij ne mora vidjeti baš sve', kaže misica.

Otkrila je i malu intimnu tajnu. 'Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mjestu, a posebno sam slaba na nogometne stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila napraviti to na Marakani', iskreno je priznala manekenka.

Na pitanje kako to da se u 'Survivoru' nije često skidala u toples, iako se javno često skidala, čak i za Playboy, rekla je: 'Točno je da nemam problem sa skidanjem. Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osjećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja.'