MODNI MAČAK:

Želim imati dugu kosu kao Vlatka Pokos

21.08.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Marko Grubnić aka Modni mačak pušta kosu! No to ne znači da se zarazio heavy metalom i da će odbaciti pastelne tonove i uskočiti u crno, već je modno osviješteni Mačak uočio da su dugokosi manekeni novi trend na revijama

'Želim imati kosu kao Vlatka Pokos', rekao je Mačak (28). Naime, poznata voditeljica i pjevačica mu je sinonim za lijepu kosu, piše 24 sata. Marko, koji prati svjetske trendove, gledao je modne revije i vidio da manekeni imaju dugu kosu pa je i on odlučio pustiti svoju. Zbog frizure će, priznaje Marko, 'visiti' po salonima čak tri puta na tjedan.

Modni mačak se i našalio da se nekad volio igrati Barbikama, a da sad voli i Kenove, budući da je njegova majica s natpisom 'Volim Kena' izazvala mnoge zločeste komentare.

'Živimo u 21. stoljeću, tako da je ipak ovo samo majica, prva koju sam dohvatio u ormaru', rekao je Grubnić (28). Vratio se s mora gdje je uživao u sunčanju, kupanju i vožnji jet-skijem pa ga nikakvi komentari ne mogu iznervirati, piše 24sata.

Uz preplanuli ten, Marko je osvježio i garderobu. Na 'špici' je pokazao nove tenisice i remen, koji je bojom i markom uskladio s torbom. Remen je Hermesov i stoji 2500, a torba 100.000 kuna. Model tenisica Gucci s resicama stoji 2800 kuna. Marko nam je otkrio i da pušta kosu.

Inače, Markov otac je ispričao da se Marko radije igrao s Barbikama.

'Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali uvijek je radije češljao svoje barbike', kaže Markov otac Veljko Grubnić