40 godina postojanja

Zdrava i njegovana kosa krije se iza APIVITA prirodne kozmetike

04.06.2019 u 09:57

Bionic
Reading

U 30-tak vrhunskih, prirodnih proizvoda APIVITA linije za kosu krije se sve ono što je potrebno vašoj kosi, bez obzira imate li normalnu, masnu ili suhu kosu, muče li vas problemi vezani uz prhut ili pak ispadanje kose

Lijepa i njegovana kosa postala je imperativ u današnjem svijetu. Bez obzira imate li dugu ili kratku kosu, crnu, plavu, smeđu ili crvenu, jedno je sigurno, a to je činjenica da je samo zdrava kosa i lijepa kosa. Osim što je pokazatelj svega što se događa u našem tijelu, preko kose se može odrediti i zdravstveno stanje organizma. Kosa tako reagira na stresne situacije, razne bolesti, nepravilnu i neuravnoteženu prehranu te utjecaje koji dolaze iz okoline. Kako bi se postigao onaj željeni zdravi sjaj kose, potrebno je voditi računa o pravilnoj prehrani i adekvatnoj njezi kose.

Prehrana bogata zelenim i žutim voćem i povrćem, kao i meso i mliječni proizvodi bit će zaslužni za kvalitetniju kosu. Na jelovniku bi se trebalo nalaziti i što više mineralnih tvari koje su zaslužne za proces stvaranja kose. Jedan od najčešćih uzroka ispadanja kose krije se u nedostatku željeza i cinka u organizmu, dok nedostatak vitamina A dovodi do tanke i lomljive kose. Vitamini C i E, također su vrlo važni za zdravlje kose jer omogućuju bržu cirkulaciju oko korijena dlake te tako tvari koje su nužne za rast kose brže i lakše dopiru do njega.

Uz adekvatnu prehranu iznimno je važno voditi računa i o proizvodima i preparatima koji se koriste za kosu. Prednost bi baš uvijek trebalo dati prirodnim proizvodima koji će na blag, a djelotvoran način očistiti i njegovati kosu te je zaštititi od štetnih vanjskih utjecaja. APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike u svojem je bogatom asortimanu proizvoda poseban naglasak stavila na njegu kose. U 30-tak vrhunskih, prirodnih proizvoda krije se sve ono što je potrebno vašoj kosi, bez obzira imate li normalnu, masnu ili suhu kosu, muče li vas problemi vezani uz prhut ili pak ispadanje kose.

Tonik šampon protiv ispadanja i za pospješivanje rasta kose, šamponi za obojanu kosu, šampon s hijaluronskom kiselinom i aloe verom za hidrataciju, šampon protiv suhe prhuti s celerom i propolisom, regenerator za suhu i oštećenu kosu s maslinom i medom, express beauty maska za kosu s pasjim trnom, ulje za uklanjanje prhuti s celerom i propolisom, samo su neki od proizvoda iz APIVITA linije za kosu s posebnom namjenom koji izravno djeluju na problem kose i vlasišta. Svi proizvodi iz APIVITA linije za kosu sadrže minimalno 80 posto prirodnih sastojaka, nisu testirani na životinjama i dolaze u 100 posto recikliranoj ambalaži.

U svojim šamponima, regeneratorima, maskama, losionima i serumima za kosu, APIVITA zamjenjuje vodu organskim infuzijama, kao što je organski ružmarin koji proizvodima pruža antioksidativnu zaštitu. S obzirom na to da većina kozmetičkih proizvoda u sebi sadrži od više od 70% vode, baza APIVITA proizvoda je bogata antioksidativnim sastojcima. Infuzija ružmarina smatra se najučinkovitijom otopinom protiv starenja kose, a istovremeno nudi jedinstvenu revitalizaciju i okrepljenje.

Ove godine APIVITA slavi i veliki jubilej - 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, APIVITA je tijekom lipnja cjelokupnu liniju za kosu snizila za nevjerojatnih 40 posto. Ovo je idealan trenutak da vašoj kosi pružite vrhunsku prirodnu njegu, a ona će vam to vratiti na najbolji mogući način - svojom ljepotom koja pršti od zdravlja i sjaja.