CHRISOVA NOVA CURA

Zbog Rihanne strahujem za život

13.03.2012 u 12:46

Bionic
Reading

Rihanna i djevojka njezinog bivšeg dečka ne prestaju se svađati, a nakon prijetnji koje je dobila, nova djevojka Chrisa Browna uplašena je i ne izlazi iz kuće

Svađa nove i stare djevojke Chrisa Browna se nastavlja, no u nimalo simpatičnom tonu, piše Tmz. Nakon što se Chrisova nova cura Karrueche Tran  pokušala obračunati s njegovom bivšom, pjevačicom Rihannom, preko društvenih mreža riječima 'Ja sam Angelina, a ti Jennifer', uslijedile su nove svađe.

Naime, Chrisova nova djevojka strahuje od prijetnji koje prima. 'Čuvaj leđa', 'Ubit ću te', 'Nadam se da će te Rihanna prebiti na mrtvo ime' - samo su neke od poruka koje je dobila preko Twittera. Navodno je Karrueche Tran toliko uplašena da ne želi izaći iz kuće u kojoj živi s pjevačem, čak ni u pratnji njegovih tjelohranitelja.

24-godišnja Rihanna je prekinula s Chrisom Brownom 2009, nakon što ju je on brutalno pretukao prije dodjele Grammyja. Djevojke se svađaju jer se Chris istovremeno druži s obje. S Rihannom je nedavno snimio pjesmu, a šuška se da među njima ima nešto više.