MALE BEAUTY TAJNE

Zbog ovog slavne ljepotice izgledaju tako dobro

18.01.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu ove nas prekrasne žene uvijek iznova oduševljavaju svojom ljepotom. Evo u čemu je tajna njihova besprijekornog izgleda

Stanovnice Hollywooda svojim savršenim izdanjima redovito mame uzdahe, ali i zavidne poglede. Premda iza njih stoji tim stilista, ni ove poznate ljepotice ne ostavljaju ništa slučaju te svakodnevno ulažu u svoj izgled. InStyle otkriva tajne ljepote poznatih glumica i pjevačica.

Britanska glumica Kate Winslet kune se u jedan trik koji bi mogao svatko od nas primijeniti. Zvijezda 'Titanica' nikad ne zaboravlja nanijeti kvalitetnu kremu za područje oko očiju. 'Kad previše radite, a premalo spavate ili kad ste pod stresom, stvaraju se nimalo privlačne vrećice ispod očiju. Sloj kreme za područje oko očiju začas će vas osloboditi natečenosti', rekla je Kate.

R'n'B glazbenica Mary J. Blige nikad ne odlazi na spavanje bez skidanja make-upa, bez obzira koliko bila umorna.

Simpatična America Ferrera koju smo upoznali kao glavnu junakinju serije 'Ružna Betty' svoj besprijekoran ten, kako kaže, duguje velikim količinama vode! 'Čim sam počela piti više vode, koža mi se oporavila. Ali i kosa i nokti. Zato pijte vodu jer je bitna i hidratizacija iznutra', rekla je America.

Liv Tyler, prekrasna kći Stevena Tylera iz Aerosmitha, može se pohvaliti blistavim tenom. 'Nakon što nanesem podlogu i malo rumenila, stavim mrvicu pudera sa sjajnim česticama. Zatim na cijelo lice nanesem sprej s ružinom vodicom, a ostatak upijem papirnatim rupčićem. Koža izgleda prelijepo s blagim ružičastim sjajem, kao da ni nemate make-upa na licu', otkrila je svoj beauty trik plavooka ljepotica iz 'Gospodara prstenova'.

Rachel Bilson ('The O.C., Južnjačko srce') u svom neseseru uvijek ima puder brončane nijanse koja lijepo naglašava njezine crte lice. 'Stavite malo brončanog pudera u prahu na obraze i kapke. Izgledat ćete odmorno i lijepo', kaže ova slatka brineta.

Eva Mendes koja je prošle godine dobila kćer s Ryanom Goslingom često koristi sjajne bronzere za lijepu nijansu tena. 'Ako ne želite biti prenašminkani, malo bronzera dodajte u hidratantnu kremu. Bit ćete jako zadovoljni rezultatom', kaže ta prelijepa glumica.

Halle Berry kojoj godine kao da ne mogu ništa, ima svoj tajni trik za ljepotu. 'Kako biste postigli prirodnu nijansu ružičaste na usnama, prvo stavite sloj crvenog ruža, zatim upijte višak papirnatom maramicom i za kraj nanesite sloj prozirnog sjajila', rekla je Halle.

Glumica nove verzije 'Beverly Hillsa' AnnaLynne McCord za podočnjake uvijek koristi korektor u dvije nijanse svjetlijoj boji od boje tena. 'Pažljivo ga utapkajte ispod očiju i razmažite. Izgledat ćete odmah odmornije i ljepše. Ovo je učinkovit trik koji u trenu briše umor s lica', kaže bivša djevojka Kellana Lutza, zvijezde 'Sage Sumrak'.