KAKVE OBLINE!

Zbog ovih dekoltea sve je palo u drugi plan

13.01.2014 u 13:29

  • +5

Dekoltei na Zlatnom globusu

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Dodjela Zlatnog globusa održana je u hotelu Beverly Hilton, a svi koji su se tamo zatekli imali su što i vidjeti. Mnogobrojne ljepotice došle su u najboljem izdanju, a nekima od njih najbolji je adut bio dekolte

Glumica Reese Witherspoon ponosno je pokazala vitku liniju, a u duboko rezanoj haljini na prsima dekolte je bio u prvom planu. Aquamarine boja haljine s potpisom Calvina Kleina za plavokosu glumicu bila je pun pogodak. I Jessica Chastain odlučila je ubaciti dašak seksipila u uskoj crnoj haljini sa srcolikim dekolteom. Prelijepu Givenchyjevu haljinu ukrasila je decentnom srebrnom ogrlicom.

Amy Adams bila je daleko smjelija. U seksi haljini u dva tona crvene boje njezin je dekolte zaista bio u prvom planu. Kako bi još više istaknula svoje obline, podignula je kosu i odlučila se za jednostavan nakit.

Sandra Bullock također je odlučila pokazati ženstvenu stranu u jedinstvenoj haljini Prabala Gurunga. Sjajna haljina u tri boje idealno joj je pristajala, a dekolte nije bio pretjeran.

Kate Beckinsale u sjajnoj haljini Zuhaira Murada jednostavno je blistala, a bujni dekolte dodatni je bonus za sve njene obožavatelje. Margot Robbie igrala je na dvije karte. Guccijeva svijetla haljina imala je duboko izrezan dekolte, ali i sa strane na bedru. Ne treba zaboraviti ni zvijezdu serije 'Teorija velikog praska' Melissu Rauch - ona je zamamne obline pokušala obuzdati žutom haljinom.

Ako netko voli nositi dekoltirane haljine, onda je to svakako Heidi Klum. I ovaj je put pokazala savršenu liniju te putem Twittera poslala zahvalu svom timu stilista.

Uz sve druge ljepotice koje nisu propustile istaknuti svoje obline, svakako treba izdvojiti Sofiju Vergaru. Ova kraljica crvenog tepiha sve je očarala u haljini Zaca Posena koja je savršeno ocrtala svu njenu ljepotu.