OTKAČENA ARGENTINKA

Zbog ove haljine svi su gledali u nizozemsku kraljicu

16.09.2017 u 19:18

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima pozornost redovito privlači modnim odabirima i s razlogom se smatra jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

U društvu supruga, kralja Willema-Alexandera, Maxima se pojavila na svečanoj premijeri baletne predstave 'Ode to the Master' u Amsterdamu i sve prisutne oduševila pojavom u otkačenom modelu haljine.

U odnosu na dame s kraljevskih dvora, Maxima se često upušta u modne eksperimente kojim je s vremenom zavrijedila titulu jedne od najbolje odjevenih dama, a njezin izgled na premijeri baletne predstave nikog nije ostavio ravnodušnim.

Plavu haljinu maxi kroja viđenu na Maximi činio je crveni detalj po sredini kreacije ukrašen etno uzorkom, a ljubav prema efektnom nakitu ovaj je put iskazala masivnom ogrlicom s dragim kamenjem u zemljanim tonovima.  Efektnoj ogrlici koja je djelovala kao ušiveni ukras na haljini, pridružila je jednako upečatljive naušnice ringove i svjetloplavu torbicu clutch.

  • +4
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gdje god se pojavi, kraljica Maxima od Nizozemske teško prolazi neprimjećeno, a svih ovih godina ostala je dosljedna svom prepoznatljivom i osebujnom stilu.

  • +5
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras