TKO BI JOJ ODOLIO

Zavodljiva Nikolina Ristović oduzima dah u kratkoj haljinici

29.06.2014 u 09:37

  • +21

Poznati na drugoj večeri Perwoll Fashion.hr

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Završnu večer modnog događaja Perwoll Fashion.hr Cruise Collection nisu propustila brojna poznata lica, a pogled je mnogima zastajao na zavodljivoj Nikolini Ristović

Najnovije modne trendove domaćih dizajnera u zagrebačkom Parku kralja Tomislava pogledale su Nikolina Pišek, Anđa Marić, Ana Begić, Iva Mihalić, Doris Pinčić, Ornela Vištica, Lena Bogdanović, Ecija Ivušić, Edita Misirić, Ogi Antunac, Tihana Harapin Zalepugin, Vedrana Čarapović, Anita Dujić Veljača i mnogi drugi.

Poznate ljepotice pažnju su privlačile u zavodljivim ljetnim izdanjima. Tako je glumica i mlada mama Doris Pinčić zablistala u romantičnoj lepršavoj haljini boje fuksije. Ornela Vištica izgledala je zanosno u denver kratkoj haljinici čiji je gornji dio bio u obliku korzeta, a Ecija Ivušić i Anita Dujić Veljača odlučile su se za crnu eleganciju.

Brojne poglede privukla je i NIkolina Ristović koja se fotkala u društvu Borisa Banovića, Fashion Gurua. Zanosna Nikolina vitku figure istaknula je kratkom crvenom haljinicom sa zanimljivim detaljima u žutim i plavim nijansama. Kratka haljinica isticala je Nikolinine duge noge od kojih se mnogima zasigurno zavrtjelo u glavi.