SEDMA SEZONA

Zavodljiva Kim Kardashian u novom izdanju

25.08.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Show 'Kardashians' na E! televiziji opet nas uvlači u život intrigantne obitelji bogatih i slavnih sestara

Popularni svjetski reality show 'Kardashians' vratio se na ekrane sedmom sezonom s 18 jednosatnih epizoda koje se prikazuju nedjeljom u 21 sat samo na E! Entertainment Televiziji. Kardashiani nastavljaju dijeliti s nama sve uspone i padove. Kim se povezala s obitelji kao nikad dosad, Kourtney i Scott pripremaju sina Masona za dolazak sestrice, Khloé nastoji provesti vrijeme sa svima koje voli, a Kyile i Kendall otkrile su nove načine da izađu iz sjene starijih sestara.

Rob pronalazi svoj put u poslovnome svijetu, a Bruce i Kris prolaze kroz oštru svađu nakon što Bruce izjavi kako osjeća da ga uzimaju zdravo za gotovo. Povrh toga, Kim, Kourtney i Khloé postaju poslovne žene i sele svoj butik DASH iz Calabasasa u srce Hollywooda. Ali sestre se ne mogu složiti ni oko čega što ima veze s njihovom trgovinom, što postaje problem.

Kendall i Kylie odrastaju i rade uzbudljiv projekt za veliki časopis. U novoj, proširenoj sezoni obitelj istupa kako bi svijetu pokazala da ni pred čim što im stane na put Kardashiani ne mogu pokleknuti.