VIŠE OD STO CIPELA

Zavitite u prepune ormare sestara Kardashian

31.08.2011 u 10:39

Bionic
Reading

Reality zvijezde Kardashian najpoznatije su po svom stilu života, ali i po svojoj garderobi te impozantnom broju cipela. Zvijezde showa 'Keeping Up with the Kardashian', otvorile su vrata svojih prenapučenih ormara za InStyle Magazine, otkrivajući vojničku preciznost u slaganju odjeće te impozantnu kolekciju cipela Louboutin. Imaju ih, naime, stotinjak pari

Najpoznatija i vjerojatno najfotografiranija sestra Kardashian, Kim, pri useljenju u novu kuću jedino je bila zabrinuta hoće li imati dovoljno mjesta za svu svoju garderobu. Naravno da ga nije bilo, pa je cijelu gostinjsku sobu pretvorila u ogroman ormar za odjeću, a za cipele i torbe posebno je opremila drugi 'walk in' ormar. Polako ali sigurno u svom carstvu odjeće pravi kompromise i mjesta za još jedan ormar, za supruga Krisa Humphriesa.

Podjednako je impresivan i garderobni ormar njezine sestre Khloe udane za košarkaša Lamara Odoma. No njezina preokupacija su cipele, a bira ih po zanimljivu principu. Naime, prije kupnje razmisli hoće li gola sa samo štiklama na nogama izgledati odlično. Za nju su cipele Louboutin poput umjetnosti. 

Ormar njihove sestre Kourtney malo je posebniji. Osim njezina prepoznatljiva stila i puno malih hlača, sadrži i nekoliko uspomena poput tirkizne torbice Chanel koju je njezin tata kupio mami na Rodeo Driveu 1980. Čuva i naušnice koje je naslijedila od bake, ali i kacigu vikinga koju je kupila samo zato što joj je bila fora i jeftina.