OAZA U NEW YORKU

Zavirite u romantičan dom Sofije Coppole

06.02.2012 u 11:05

Bionic
Reading

Redateljica Sofia Coppola i njezin suprug Thomas Mars počastili su se novim luksuznim domom u New Yorku, točnije Greenwich Villageu, a za svoj predivni i romantični dom izdvojili su 9,85 milijuna dolara, odnosno 56,9 milijuna kuna

Poznata redateljica Sofia Coppola i njezin suprug Thomas Mars, frontmen francuskog benda Phoenix, za svoj romantični dom u Greenwich Villageu izdvojili su 9,85 milijuna dolara. Par je izdvojio čak milijun više od tražene cijene za romantičnu kućicu u krivudavoj ulici Greenwich Villagea okruženoj neobično velikim vrtom, što je prava rijetkost u New Yorku.

Sofia i Thomas nakon pet godina veze vjenčali su se u kolovozu prošle godine u Italiji, a par već ima dvije kćeri. Svoj savršeni obiteljski dom pronašli su u ulici Morton, a sama kuća datira iz 1850-ih godina. Kuća se proteže na više od 530 četvornih metara, a okružuje je vrt površine malo manje od 200 četvornih metara. Par će kuću morati urediti i opremiti namještajem, no sigurno će uživati u pogledu na prekrasan vrt.