TKO JE NE BI POŽELIO?

Zavirite u prekrasnu vilu slavnog glumačkog para

15.01.2016 u 10:10

  • +16

Dom Emily Blunt i Johna Krasinskog

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bračni par Emily Blunt i John Krasinski odlučili su prodati prelijepu vilu u Los Angelesu za osam milijuna dolara

Nakon što su prije nekoliko mjeseci odlučili prodati kuću za odmor u kalifornijskom Ojaiju Emily i John na tržište su stavili i vilu koja se nalazi u elitnom dijelu Los Angelesa, odnosno na Hollywood Hillsu

Moderna vila s tradicionalnim uređenjem ima šest spavaćih soba, četiri kupaonice i toalet, a i bazen. Veliki prozori osiguravaju joj dovoljno svjetlosti, a prilikom uređenja korišteni su prirodni materijali poput drveta i cigle. Iz svake prostorije pruža se pogled na zelenilo koje je okružuje, pa čak i iz goleme kade koja se nalazi u kupaonici pored glavne spavaće sobe.

Nakon dugog preuređenja tijekom kojeg su kući dodali još jedan kat i bazen, par se odlučio s kćerkicom Hazel preseliti na Istočnu obalu.

Kako je otkrila Catherine Marcus iz tvrtke Sotheby, koja se bavi prodajom nekretnina, glumac je dizajnirao i dao napraviti prelijepu terasu na krovu kuće koja se nalazi pored njegova ureda, a kaže kako je to savršeno mjesto za opuštanje i uživanje s kojeg se pruža pogled na Sunset Strip i Los Angeles.

Novi vlasnici uživat će u društvu poznatih osoba jer će im primjerice prvi susjed biti slavni voditelj Jimmy Kimmel, poznat kao veliki šaljivdžija. Jednom je prilikom tako kuću svojih susjeda Emily i Johna navodno omotao kao poklon pa i novi vlasnici mogu očekivati razna iznenađenja.