BOLJE NE MOŽE

Zavirite u prekrasan luksuzni dom slavnog holivudskog para

17.01.2016 u 18:30

  • +6

Novi dom Chrissy Teigen i Johna Legenda

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen i glazbenik John Legend početkom ove godine preselili su se u novi dom, 14 milijuna dolara vrijednu vilu u Los Angelesu čija je jedna od prijašnjih vlasnica bila i Rihanna

Luksuzna vila smještena na Beverly Hillsu ima pet spavaćih soba, osam kupaonica, bar, kino dvoranu, sobu za biljar, teretanu i ogromnu biblioteku. S terase pored bazena pruža se pogled na Los Angeles i ocean, a kako bi ukućani nesmetano uživali u prekrasnom pogledu, umjesto zidova prema oceanu gledaju staklene stijene.

Najbolji dio kuće, osim ogromnog walk in ormara, jest velika infinity kada koja se nalazi u sklopu spavaće sobe i iz koje se pruža pogled na kanjone i Beverly Hills.

Bračni par koji će ovoga proljeća prvi put postati roditelji, započeo je s renoviranjem kako bi sve bilo gotovo pije nego što se rodi beba.

'Pokušavamo završiti s renoviranjem prije nego što beba stigne, ali ne znam hoćemo li biti gotovi na vrijeme. No do tada će, ako ništa, biti gotovo 90 posto', rekao je John Legend nedavno za Entertainment Tonight.