URBANI IZGLED

Zavirite u novi otkačeno uređeni klub u Rijeci

22.04.2013 u 13:33

Klub Život

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Grad Rijeka dobiva novi klub alternativne glazbe koji će nositi naziv 'Život', a osim glazbom, posjetitelje će mamiti i atraktivnim uređenjem

Na mjestu nedavno zatvorenog kluba Place u Rijeci, otvara se novi preuređeni klub Život. Prostor kapaciteta za 150 do 200 posjetitelja namijenjen je clubbingu i koncertnim događanjima indy, pop, rock i organske electro glazbe.

Klub je uređen u stilu obiteljskih domova iz osamdesetih godina. Fototapete, izblijedjele obiteljske fotografije, stari namještaj, prvi televizori u boji i slični detalji dominiraju prostorom kluba, a dizajn potpisuje vlasnik kluba Zoran Badurina koji je već uredio niz lokala u gradu Rijeci. Velika pomoć oko nabavke detalja za uređenje stigla je od riječkog retro computer muzeja Peek&poke.

Za programski dio zadužena je udruga Život. Svakog četvrtka u klubu će biti koncerti domaćih i stranih izvođača alternativne glazbe, a petak i subota bit će rezervirani za zabavu uz DJ-e. Prvi koncert najavljen je za 16. svibnja, kada će u klubu gostovati zagrebački ABOP. Osim glazbenih događanja, u planu su i drugi kulturni sadržaji.