KUĆA UZ JEZERO

Zavirite u novi dom Michaela Jordana

01.03.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Košarkaška zvijezda Michael Jordan priuštio si je novi luksuzni dom. Vila je smještena u Sjevernoj Karolini, američkoj saveznoj državi u kojoj je NBA zvijezda odrasla i išla u školu, a za nju je izdvojio vrtoglavih 2,8 milijuna dolara, odnosno više od 16 milijuna kuna

 Košarkaška zvijezda Michael Jordan, koji je prošloga mjeseca navršio 50 godina, u Sjevernoj Karolini priuštio si je novi dom, a velebna vila smještena je nedaleko od mjesta na kojem trenira NBA klub Charlotte Bobcats, čiji je Michael vlasnik.

Kako piše Fox Sports, Michael je prilikom kupnje dogovorio i više nego isplativ iznos. Tako je za kuću sa šest spavaćih soba, osam kupaonica i površine 1143 kvadratnih metara izdvojio 2,8 milijuna dolara. Izgrađena 1993. godine, kuća se prvotno prodavala za 3,99 milijuna dolara.


Smještena uz sam rub jezera, nudi privatnost i mir te predivan pogled na prirodu. Uređena vrlo klasično, velebna vila iz gotovo svake prostorije ima pogled na golf terene i jezero, čak i privatnu platformu na njemu.