ŽIVOT U HOTELU

Zavirite u novi dom Kim Kardashian

01.09.2011 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon nešto manje od dva tjedna od raskošnog vjenčanja vrijednog 10 milijuna dolara na kojemu su reality zvijezda Kim Kardashian i Kris Humpries izrekli sudbonosno 'da' u Kaliforniji, mladenci su se preselili u svoj prvi zajednički dom

Par, koji je u ponedjeljak stigao u New York, trenutno uređuje svoje prvo ljubavno gnijezdo u predsjedničkom apartmanu u hotelu Gansevoort na Park Avenue. Luksuzni

apartman ima 185 kvadratnih metara koji se prostiru na dvije etaže, a prozori visoki gotovo 10 metara pružaju panoramski pogled na grad i East River.

Prostrani dnevni boravak ima drvene podne obloge, raskošni luster, kamin i veliki plazma televizor, a u sklopu dnevnog boravka je i velika terasa koja osim prekrasnog pogleda na New York nudi i mogućnost romantične večere i roštilja.

Osim dnevnoga boravka tu su i tri spavaće sobe, uključujući glavnu spavaću sobu na katu. Kupaonica dostojna zahtjevne Kim obložena je mramornim pločicama, a osim tuša tu je i velika kada dovoljna za dvije osobe.

Hotel sebi ima čitav niz ekskluzivnih objekata, uključujući vlastiti frizerski salon i spa centar, potpuno opremljenu teretanu i bazen na krovu te nekoliko barova i restorana. Predsjednički apartman u kojemu će Kim živjeti sa svojim suprugom navodno košta vrtoglavih sedam tisuća dolara po noći odnosno 36 tisuća kuna.