DOM MODNOG MOGULA

Zavirite u najluksuzniji dom na Beverly Hillsu

21.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Modni mogul Georges Marciano, koji je bogatstvo stekao osnivanjem modnog branda Guess, na tržištu nekretnina ponudio je svoju luksuznu vilu koja se nalazi u samom srcu Hollywooda, Beverly Hillsu

Rođen u Francuskoj, biznismen Georges Marciano bogatstvo je zgrnuo osnivanjem danas vrlo popularnog brenda Guess?Jeans. No nakon što su ga bivši zaposlenici tužili, Marciano je morao platiti vrtoglavi iznos od 370 milijuna dolara, što ga je dovelo u financijske probleme. Upravo zato se modni mogul odlučio na prodaju ove velebne vile.

Vila Georgesa Marciana jedna je od najluksuznijih vila na prestižnom Beverly Hillsu. S površinom većom od 1800 četvornih metara, ova vila ima sedam spavaćih soba, devet kupaonica. Dizajnirao ju je davne 1927 sam Robert D. Farquhar. U luksuz unutarnjeg uređenja kuće ne treba ni sumnjati, osim zakrivljenog stubišta tu su čak dvije kuhinje, prostrana blagovaonica i dnevni boravak. Uređenje kuće podsjeća pomalo na talijanske vile i ljetnikovce, a hladnoća ekstravagancije ublažena je šarenim bojama i neobičnim pločicama.