KOMADIĆ RAJA NA ZEMLJI

Zavirite u luksuznu kuću slavnog redatelja

03.04.2013 u 11:45

Bionic
Reading

Slavni redatelj Judd Apatow i njegova supruga Leslie Mann odsad će uživati u luksuznom bungalovu koji su kupili u Malibuu

Prelijepa kuća na plaži od dvjestotinjak kvadrata nalazi se u dobro čuvanom naselju s luksuznim nekretninama, a za svoje ljubavno gnijezdo Mann je izdvojio 10 milijuna dolara

U bungalovu se nalaze četiri spavaće sobe i jednak broj kupaonica s još jednim malim toaletom. S terase se pruža predivni pogled na plažu i ocean, a od nje vodi put do privatnog komadića raja u kojem će Mann uživati s obitelji.

Pogled na plažu pruža se i iz glavne spavaće sobe, a uz vrhunski opremljenu kuhinju, par će uživati i u prostrano dnevnom boravku s kaminom.

S druge strane kuće nalazi se lijepo uređeno dvorište koje je ograđeno zelenilom i garantira privatnost. Daily Mail piše kako se uz glavni bungalov nalazi i garaža za dva automobila te jedna kuća za goste s jednom spavaćom sobom.

U istom naselju svoje kuće za odmor imaju i mnoge slavne osobe poput Jima Carreyja, Stinga te Toma Hanksa ili Rite Wilson.