REZIDENCIJA U LOS ANGELESU

Zavirite u luksuzni dom proslavljenog dr. Phila

04.04.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Doktor Phil McGraw, koji se proslavio redovitim gostovanjima u emisiji Oprah Winfrey, odlučio je na prodaju ponuditi svoj luksuzni dom za koji traži 2,785 milijuna dolara, odnosno nešto više od 15 milijuna kuna

Luksuzna vila nalazi se u Los Angelesu, a pogled koji se pruža s terase koju krasi i bazen rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Doktor Phil svoj elegantni dom prodavao je i 2008. godine i tražio za njega 2.356.000 dolara, a vili s dvije spavaće sobe i tri kupaonice sada je cijena porasla, te se prodaje za 2.785.000 dolara.

Rezidenciju doktora Phila krase visoki stropovi, otvoreni dnevni boravak s kaminom, velike staklene stijene koje danju u kuću propuštaju veliku količinu svjetlosti, a noću pružaju predivan pogled na trepereća gradska svjetla Los Angelesa iz gotovo svake prostorije. Osim otmjene unutrašnjosti, vila nudi i garažu za automobil, bazen, pomno uređeni vrt te dizalo. Glavna spavaća posebno je uređena, pa tako ima kamin i prostranu terasu.

Iako se nalazi na prestižnoj lokaciji Sunset Strip koja nudi brojne restorane, hotele i šoping centre, ova luksuzna vila svejedno osigurava privatnost, mir i sigurnost.