AMERIČKI SAN

Zavirite u luksuzan dom Oprah Winfrey

18.11.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Poznata američka televizijska voditeljica i humanitarka Oprah Winfrey izdvojila je vrtoglavih 5,6 milijuna dolara, odnosno 31 milijun kuna za prekrasan stan u Chicagu 2006. godine. Nakon toga ga je u potpunosti renovirala i preuredila, no nikada se nije uselila te ga je sada odlučila dati u najam

Nakon što je za prekrasan i prostran stan u Chicagu izdvojila 5,6 milijuna dolara, poznata televizijska voditeljica, iako je najavljivala da će to biti njezina stalna rezidencija, u potpunosti ga je preuredila te ga pokušala prodati za šest milijuna dolara. No zainteresiranih kupaca nije bilo te je Oprah odlučila iznajmiti stan uz mjesečni najam od 15 tisuća dolara, odnosno nešto više od 83 tisuće kuna.

Prostrani stan proteže se na više od 428 kvadratnih metara, ima dvije sobe te tri kupaonice. Stan u zgradi ima i privatan lift, a cijeli interijer je u pravom američkom stilu u kojemu prevladava drvo i bijela boja. Veliki i brojni prozori čine ga vrlo svijetlim te pružaju prekrasan pogled. U stanu se nalazi i prostrani dnevni boravak, do kojega se dolazi nevjerojatno dugim hodnikom, a ima i knjižnicu te solarij.