HLADNO I OPAKO

Zavirite u kičasti dom slavnog repera

28.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Popularni američki reper Lil Wayne odlučio je prodati svoju kuću u Louisiani, no čini se da do sada baš i nije imao sreće u tome. Još sredinom prošle godine Lil Wayne je svoj dom ponudio na prodaju tražeći za njega 1,7 milijuna dolara, no sretni kupac se još uvijek nije javio

Opako uređena, baš poput i njegove glazbe, kuća Lila Waynea nalazi se u predgrađu Kenner u Louisiani, nedaleko od njegovog rodnog grada New Orleansa. Kuću s pet spavaćih soba i čak sedam kupaonica reper je kupio 2006. godine, a lipnju prošle godine ponudio ju je na prodaju tražeći za nju 1,7 milijuna dolara, odnosno 9,5 milijuna kuna.

Prilično hladnu kuću okružuju palme, a interijer obuhvaća kuhinju u potpunosti napravljenu od nehrđajućeg čelika, bar načinjen od stakla i kroma, teretanu čiji su podovi obloženi gumom te mramorno stubište uređeno u zlatnim detaljima.

Premda cijeli prostor odiše luksuzom i očito je da je na uređenje potrošena velika količina novaca, interijer kuće djeluje hladno te je izostavljen svaki osobni detalj. Kuća nudi i četiri garaže za automobile, veliku staklenu stijenu na stražnjem dijelu kuće koja pruža pogled na prirodu i jezero.