LUKSUZNA VILA

Zavirite u dom bogatašice Nicky Hilton

18.07.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Bogatašica Nicky Hilton i nasljednica lanca hotela Hilton odlučila je na prodaju ponuditi svoj luksuzni i moderni dom u Los Angelesu te za njega traži 2,9 milijuna dolara odnosno 17,9 milijuna kuna

Smještena u uvijek sunčanoj Kaliforniji u zelenilu Los Angelesa, luksuzna vila u vlasništvu Nicky Hilton, bogatašice i sestre Paris Hilton, prostire se na gotovo 380 četvornih metara, a ima tri spavaće sobe te četiri veće i jednu manju kupaonicu.

Nicky luksuznu dvoetažnu vilu prodaje za 17,9 milijuna kuna. Uređena u vedrim i jarkim bojama, svaka prostorija je uređena u drukčijem stilu. Moderno uređen dnevni boravak i predvorje odišu luksuzom koji je dodatno pojačan kontrastnom crnom i bijelom bojom te kaminom. Kuhinjom i blagovaonicom vlada pak svježa zelena boja. Moderna kuhinja ravnih je linija i glatkih površina, s središnji dio čini otok namijenjen pripremi hrane. Blagovaonica nimalo nije tipična, pa tako zidove krase tapete s palminim lišćem, a crni blagovaonski stol obogaćen je masivnim crvenim stolicama.

Za razliku od prve etaže koja je puno ozbiljnije i pomalo hladno uređena, gornji kat namijenjen spavaćim sobama je puno veseliji i opušteniji. Posebice u dječjoj sobi i dnevnom boravku u kojima vladaju jarke boje. Kuću okružuje i predivno dvorište s popločenim stazicama, umirujućim zelenilom te bazenom koji nalikuje kakvom jezercu.