KUĆA OD 14,5 MILIJUNA DOLARA

Zavirite na impresivno imanje Mela Gibsona

23.03.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Slavni glumac i redatelj odlučio je prodati svoju kuću u Malibuu građenu u rustikalnom španjolskom stilu, a za nju traži 14,5 milijuna dolara

Gibsonovo imanje Lavender Hill Farm nalazi se na brežuljcima s kojih se pruža predivan pogled na Tihi ocean te u sklopu Sierra Retreata, čuvanog i ograđenog naselja u koje je znatiželjnicima ulaz zabranjen.

Gibson je kupio imanje 1993, dok je još bio u braku sa suprugom Robyn i u toj je kući odraslo njihovih sedmero djece. Kuća ima šest spavaćih soba i šest kupaonica, a na drugom katu nalazi se glavna spavaća soba s velikom kupaonicom, dnevnim boravkom i kaminom te dva walk in ormara.

Kuća se može pohvaliti prostranom kuhinjom i velikom prostorijom za doručak te blagovaonicom, a ima i malu biblioteku s ugrađenim policama, prostoriju za slušanje glazbe i gledanje TV-a te posebnu prostoriju za vježbanje.

U njoj se nalaze i tri kamina, u dnevnom boravku, glavnoj spavaćoj sobi i biblioteci. Kuća također ima poseban dio za smještaj osoblja, tri gostinjske kućice, dva ureda i teretanu. Okružena je velikim vrtom te paviljonom s ugrađenim kaminom i roštiljem. Vrt se sastoji od travnjaka, voćnjaka, organskog povrtnjaka, velikog bazena s jacuzzijem i paviljonom za presvlačenje, teniskim terenom i velikom šahovskom pločom inspiriranom Alisom u zemlji čudesa.

U zadnjih godinu dana Gibson je prodao dobar dio svojih nekretnina - u prosincu prošle godine prodao je imanje u Connecticutu za 24 milijuna dolara te imanje u Kostarici za 34 milijuna dolara.