USKO I LASKAVO

Zašto su modne ovisnice lude za ovim suknjama

27.05.2016 u 08:45

  • +14

Neodoljive pencil suknje

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako se današnja modna ponuda sastoji od mnoštva krojeva i stilova suknja, jedan se već nekoliko sezona posebno ističe. Riječ je o suknji pencil kroja koja laska gotovo svakoj ženskoj figuri, zbog čega se nalazi u samom vrhu najboljih krojeva suknji

Glavna posebnost suknji pencil kroja leži u njihovom vizualnom naglašavanju ženskih oblina i lakom stiliziranju s ostalim odjevnim komadima.Pencil suknja tako će se uspješno prilagoditi svakoj prilici.

Na tijelo prianjaju poput rukavice izdužujući žensku siluetu. Osim toga, prekrivaju nesavršenosti i ističu ono najbolje na vrlo profinjen način. Iako se pravilo nošenja štikli u kombinaciji s pencil suknjom smatra imperativom, to ne znači da ga morate u potpunosti poštivati. Ako se odlučite prikloniti spomenutom pravilu, tada pokušajte izbjegavati obuću s punom petom poput platformica zbog vizualnog nesklada.

Po pitanju ravne obuće, dobrim rješenjem pokazat će se trendovske tenisice pri slaganju casual kombinacija.

Iako pencil suknje na modnoj sceni nisu nikakva novost, da su i dalje aktualne potvrđuju brojne slavne zvijezde kao i bogata ponuda pencil suknji u dućanima high street brendova. Nekoliko sezona posebno se ističu nešto duže, midi verzije pencil suknji s visokim strukom, koje savršeno pariraju trendovskim visoko rezanim topovima.