MA PET SHOW

Zašto su Marijana i Petra glavne u gradu?

06.02.2013 u 21:11

Bionic
Reading

Sutra na tportalu kreće nova forma gdje već uhodane voditeljice Petra i Marijana goste ispreskakuju neočekivanim, zanimljivim i provokativnim pitanjima

Nakon uspješnog Sexpressa, Marijana Batinić i Petra Nižetić kreirale su Ma Pet Show gdje za svoje ekskluzivne goste s estrade, iz politike, sporta i ostalih sfera društva pripremaju mlaka, pikantna ili toksična pitanja iz šešira.


Zagrebački Velvet bio je premali da bi primio sve uzvanike na predstavljanju nove forme. U prvoj emisiji glavom i bradom gostuje Severina koja je uz rakijicu ispričala sve o svom prvom poljupcu, zašto još nije našla muškog koji traje udvoje te kako to da njen menadžer posjeduje kuću, a ona tek stan.

Na predstavljanju su bili Anita Malenica, Tatjana Jurić, Edita Misirić, Luka Nižetić, Fani Stipković, Sanja Mikleušić Pavić, Marko Tolja, Antonija Blaće, Jasna i Ivana Nanut, Daniel Delale, Lana Gojak i mnogi drugi.

Severina u Ma Pet ShowuPogledaj cijelu fotogalerijuNikako nemojte propustiti pogledati intervju u cijelosti na tportalu.