A I CIJELA OBITELJ

Zašto se Victoria Beckham tako ponosi svojim Davidom?

17.05.2013 u 07:46

Bionic
Reading

Victoria, supruga Davida Beckhama, pohvalila je svog muža što je donio odluku da se povuče iz nogometa te izjavila da se veseli novim avanturama njihove obitelji

Victoria Beckham, 39-godišnja bivša pjevačica i kreatorica, u priopćenju je istaknula da su uzbuđeni zbog novih poglavlja u svom životu.
Otkako su se upoznali na humanitarnoj nogometnoj utakmici 1997., Victoria je pratila Davida po cijelom svijetu dok je on igrao za englesku reprezentaciju i neke od najjačih svjetskih klubova.

'Djeca i ja smo jako ponosni na Davida, bilo je to tijekom posljednjih 15 godina nevjerojatno putovanje za sve nas dok smo gledali njegove nastupe u klubovima diljem svijeta.'

'Djeca i ja smo ga bodrili s tribina dok je dizao trofeje sa svojim timovima u Manchester Unitedu, Real Madridu, AC Milanu, LA Galaxyju i Paris St Germaineu. 'Ovo nije bila laka odluka, a za mene i našu djecu on će uvijek biti nevjerojatan sportaš te odan suprug i otac.'

'On je - i uvijek će biti - istinski ambasador sporta i inspiracija ne samo za mene i našu djecu, nego i za milijune ljudi širom svijeta. Svi smo uzbuđeni zbog sljedećeg poglavlja u našim životima i avanturama koje ćemo istražiti kao obitelj.'

Kad ga je upoznala, bivša spajsica je već bila popularna, ali su kao par nazvan 'Posh i Becks' bili katapultirani na međunarodni popis svjetskih zvijezda nakon što su se vjenčali 1999. godine.

Modna ikona bila je stalno fotografirana kako svom suprugu daje podršku s tribina pa je pozornost koju su privlačile Victoria te druge žene i djevojke nogometaša engleske reprezentacije, uključujući Cheryl Cole i Coleen Rooney, dovelo do nove kovanice 'WAGS' (wives and girlfriends). Budući da je David bio kapetan engleske reprezentacije, mnogi su nazivali Victoriju 'kraljicom wagsica'.

Ona je nesumnjivo imala utjecaj na suprugovu karijeru i odluke u kojem će klubu igrati.

Kad je David napustio Manchester United kako bi potpisao za Real Madrid 2003., Victoria je već sljedeće godine stigla u Madrid i upisala njihovog sina Brooklyna u školu.

Pokazalo se da je to bilo jedno od najtežih razdoblja u njihovom braku. Beckham je bio prisiljen demantirati tvrdnje da je bio u četveromjesečnoj vezi sa svojom bivšom asistenticom Rebeccom Loos.

Victoria je o tome skandalu iz 2004. kasnije izjavila: 'To su bila jako teška vremena. No činjenica je da smo izašli iz svega jači i sretniji.'

Četiri godine kasnije, obitelj se preselila u Sjedinjene Države gdje je David potpisao petogodišnji ugovor za LA Galaxy. Posljednjih nekoliko godina par je sve više vremena provodio u Londonu, a David je povremeno trenirao s Arsenalom.

U siječnju je 38-godišnji nogometaš najavio da će se pridružiti Paris St Germainu na pet mjeseci.

Nakon što je objavio svoj odlazak u mirovinu, David se nada da će više viđati Victoriju i njihovo četvero djece Brooklyna, Romea i Cruza te Harper, piše Daily Mail.