POTPUNI PREOKRET

Zašto se Kim Kardashian odjednom srami svojih oblina?

31.08.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Zvijezda realityja propala je u zemlju od srama kad nije mogla ući u odjeću koju je za nju odabrao njezin dečko Kanye West. Sada marljivo vježba kako bi smanjila svoju slavnu stražnjicu

Kim Kardashian poznata je po svojoj snimci seksa, ali još više po svojoj raskošnoj stražnjici. No zvijezda realityja namjerava smanjiti najslavniji dio svoje anatomije kako bi mogla odjenuti odjeću koju dizajnira njezin dečko Kanye West, pišeMail Online.

Kim je navodno vrlo neugodno što ne može ući u haljine koje je za nju odabrao Kanye, otkrio je izvor za New York Daily News. 'Kim je bilo jako neugodno i uzrujala se kad nije mogla ući u Kanyeove kreacije koje je on izdvojio za nju', rekao je izvor.
'Sve je gotovo pucalo na njoj pa su neke haljine morali odabrati čak nekoliko brojeva veće.'

Kim sada naporno trenira kako bi smanjila svoje raskošne obline i mogla nositi odjeću linije Kanye DW i europskih dizajnera.

Glasine su krenule nakon što je Kim prošlog tjedna na Twitteru objavila fotografiju svoje stražnjice u uskim trapericama. 'Mislim da moja stražnjica izgleda prevelika u ovim trapericama', napisala je, a velik broj njezinih obožavatelja se složio.

Kasnije je objavila i fotografiju na kojoj je pokazala svoje bujne grudi u grudnjaku koji je više skrivao nego otkrivao.