NEZABORAVNE GREŠKE

Zašto se cijeli Hollywood rugao Mili Kunis?

06.02.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Nerijetko se slavnim i poznatima potkrade pokoja modna pogreška koja medijima teško promakne, a u svom novom intervjuu lijepe glumice Mila Kunis i Rachel Weisz progovorile su o svojim najvećim modnim grijesima

Mila Kunis i Rachel Weisz, zvijezde filma 'Oz The Great and Powerful' zajedno s Michelle Williams krase najnoviju naslovnicu magazina InStyle, a u intervjuu otkrivaju svoje najveće modne pogreške.

'Nosila sam jedan te isti par tamnozelenih hlača s džepovima sa strane Old Navy, i to punih 15 godina. Mislim da sam ih platila pet dolara. Moji prijatelji su toliko mrzili te moje hlače da su ih sakrili do mene. Kada se te hlače raspadnu, sigurna sam da ću nekoga zamoliti da mi sašije jednake takve', otkriva Mila u intervjuu.

Međutim, Milina ljubav prema jeftinim i neupadljivim modnim komadima nije novost, pa je tako zbog prečestog nošenja uskih elastičnih tajica čak i prozvana najneuglednije odjevenom holivudskom zvijezdom. Tako se Milu u privatno vrijeme većinom može vidjeti u širokim, neuglednim trenirkama, širokim majicama, bez šminke te kose zavezane u rep.

Rachel Weisz prešla je dug put od tinejdžerskih dana kada je nosila neuglednu odjeću.

'Kao tinejdžerka odijevala sam se u velika, vrećasta muška odijela te stavljala tone crvenog ruža. Onda, u dvadesetim godinama nosila sam usko donje rublje koje zadržava toplinu; uske majice i tajice koje sam nerijetko nosila kao dnevnu odjeću. Tada sam imala i puno više oblina, pa sam često nosila široke traperice i duge veste', otkrila je Rachel.