BJEŽI OD TRUDNICE

Zašto Kanye West izbjegava Kim Kardashian?

03.05.2013 u 18:38

Bionic
Reading

Zvjezdani par tijekom zadnjih sedam mjeseci njene trudnoće čak 85 dana nije proveo zajedno. Reper je u to vrijeme bio u Parizu, dok je Kim uglavnom u Los Angelesu, gdje vodi brigu za TV reality imperij svoje obitelji

Showbiz Spy piše da je situacija između Kima i Kanye postala prilično napeta te da nema izgleda da će se uskoro popraviti.

'Iako zna da time slama Kimino srce, Kanye treba svoj prostor. Jednostavno mu se ne da natezati s obiteljskim cirkusom, neizbježnim kad ste u vezi s nekim od Kardashianovih. Kim je rekao da u Parizu traži nadahnuće za album na kojem je radio. No pravi je razlog bio što je htio biti što dalje', rekao je izvor tom sajtu.

Da je u SAD-u, morao bi biti uz nju dok se pojavljuje u reality showu, a on odbija slijediti je uokolo, piše dalje Showbiz Spy. Kim je, navodno, najzahtjevnija trudnica ikad.

'S njom je stalno neka drama, što Kanye više nije mogao podnositi. Otkad je doznala da je trudna, non-stop mu nešto naređuje, žali se da je napuhnuta i da joj je zlo, traži da joj masira stopala i leđa', piše Showbiz Spy