SLOBODNA I SAMA

Zašto je Katie Holmes nazvala svog bivšeg dečka?

24.09.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Katie Holmes ponovno je obnovila kontakte sa svojim bivšim dečkom Joshuom Jacksonom kojeg je nazvala nakon što je otišla od Toma Cruisea

Katie Holmes rasplamsala je prijateljstvo s bivšim dečkom Joshuom Jacksonom, glumcem koji je u u dugogodišnjoj vezi s njemačkom glumicom Diane Kruger. Jackson je oduševljen što je uspostavio kontakte s bivšom kolegicom iz serije'Dawson Creek' koja ga je nazvala nakon svog nedavnog razvoda od Toma Cruisea, piše stranica Female First.

Tridesetčetverogodišnji glumac otkrio je kako su tijekom nedavnog telefonskog razgovora imali prilično tema na rasporedu. 'Bio je to susret starih prijatelja. Bilo je lijepo, bilo je, zapravo, jako lijepo', izjavio je Jackson za jedan američki talk show.

Katie i Joshua bili su u vezi 1998., tijekom prve sezone popularne TV serije, ali su tek nedavno stupili u kontakt nakon što se Katie rastavila od Toma Cruisea u lipnju.
Joshua je nedavno otkrio da bi, iako je to malo vjerojatno, bio spreman ponovno s Katie glumiti u seriji 'Dawson's Creek'.

'Ubili smo tu seriju, pa je malo vjerojatno da će se to dogoditi. No nikad ne reci nikad. Bit ćemo stari, sijedi i ružni kad se to dogodi.' Joshua je u sretnoj vezi s Diane Kruger od 2006., ali iako razmišljaju o djeci, nisu zainteresirani za brak. 'Djeca se dogode i mi naravno radimo na tome.'