MODNA POSLASTICA

Zarina dugo čuvana tajna napokon je otkrivena: Na police trgovina stiže kolekcija s potpisom slavne Charlotte Gainsbourg

04.10.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Ženstven i bezvremenski, nikad nametljiv, no s finom dozom seksepila koji nikad ne prelazi granicu - riječi su koje najbolje opisuju modni stil francuske glumice Charlotte Gainsbourg, a koji ove jeseni prezentira u kolekciji nastaloj u suradnji sa španjolskom Zarom

Brojnim damama omiljeni high street brend ove sezone pripremio je pravu poslasticu udruživši snage s kćeri slavne Jane Birkin i Sergea Gainsbourga, a rezultat toga kolekcija je ključnih komada koji najbolje opisuju njezin modni izričaj.

Njezina kolekcija za španjolski high street brend proizlazi iz prijateljstva s Martom Ortegom, kćeri samozatajnog vlasnika Zare, a kako je otkrila javnosti, oduvijek je željela stvoriti malu kolekciju s komadima koje nosi svaki dan.

  • +19
Charlotte Gainsbourg x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Traper desetljećima predstavlja oslonac u ormaru Charlotte Gainsbourg kao zvjezdani odjevni predmet koji je godinama sakupljala i rado nosila, a također predstavlja sjećanje na uniformu njezina oca, legendarnog francuskog umjetnika Sergea Gainsbourga.

U njezinoj kolekciji traper je predstavljen u dva stila – dugačkom i opuštenom u crnoj te lepršavom u tamnoplavoj boji. Upotpunjuju ih komadi poput natkošulje vintage izgleda i košulje zapadnjačkog stila.

Prirodan i spontan duh Charlotte Gainsbourg utkan je u njezinu kolekciju za Zaru, od 7. listopada dostupnu u prodaji.