ELLE MACPHERSON

Žari i pali i dalje: 54-godišnja ljepotica poznata po najljepšem tijelu ostavlja bez daha

20.09.2018 u 11:05

Bionic
Reading

Supermodel 80-ih Elle Macpherson zablistala je šik kombinaciji na gradskim ulicama New Yorka i još jednom opravdala nadimak 'The Body' (tijelo) koji joj je davne 1989. dodijelio prestižni magazin Time

Supermodel Elle Macpherson još uvijek izgleda jednako zanosno kao i 80-ih kada je žarila i palila na modnoj sceni, a gradske ulice New Yorka 54-godišnjoj Australki poslužile su kao modna pista prilikom dolaska u studio televizijske kompanije ABC.

Osim izgledom u kupaćim kostimima, Elle Macpherson podjednako oduševljava javnost svojim modnim odabirima, a ovoga puta zablistala je u zanimljivoj kombinaciji s fokusom na bijeloj boji.

Laganoj rebrastoj vesti, slavna Australka pridružila je laskav model hlača ukrašen dvobojnim prugicama koji, poput veste, potpisuje francuska dizajnerica Sonia Rykiel.

  • +6
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodacima poput crne, krokodilske torbice sa zlatnim remenom i klasičnih naočala Ray-Ban uspješno je razbila dominaciju bijele boje, kao i zanimljivim modelom sandali s blok petom koje su se isticale materijalom svjetloplavog satena.

  • +16
Elle MacPherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkada je zakoračila u peto desetljeće života, Elle dnevno vježba do sat vremena, ali te se rutine stalno pridržava.

'Ne volim teretanu pa radije skijam na vodi, veslam ili šećem. Nekad vježbam boks, a nekad idem s prijateljicom na bicikliranje u dvorani. Bitno je biti stalno aktivan', otkriva Macpherson, u čiju dnevnu rutinu ulazi i 45 minuta meditacije.

Za njezin mladenački izgled, kako je otkrila, glavni su krivci zdrava prehrana, puno ljubavi, smijeha i vode.

'Zapravo je formula jako jednostavna - treba jesti puno povrća, voća i nemasnih proteina, malo tamne čokolade ako je volite i piti puno vode. Ništa previše ekstremno, sve je stvar umjerenosti', objasnila je jednom prilikom Elle.