DILEMA RIJEŠENA

Zar ovo na seksi Nini Morić nije idealan poklon

26.11.2013 u 14:19

  • +14

Elfs nova kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Kako bi zaljubljenicima u njihov modni rukopis olakšali potragu za blagdanskim poklonima, modni dvojac Elfs ponudio je zanimljiv Giftbook s pregršt ideja iz njihove nove kolekcije

Upravo u ovo blagdansko vrijeme koje je pred nama svi intenzivno razmišljamo o tome kako svoje najmilije obradovati nečim što će ih razveseliti i oduševiti. Modni dvojac Elfs stoga je predstavio svoj Giftbook s pregršt poklona iz nove kolekcije.

Bilo da se radi o haljini, suknji, T-shirtu, jakni, bilo nekom modnom dodatku za žene, muškarce ili vaše najmlađe, sigurno je da ovim izborom nećete pogriješiti.


Kupnja darova nikada nije bila zabavnija ove godine uz Elfs Giftbook, stoga poklon koji ćete ove godine staviti pod bor pronađite u Elfs storeu u Amruševoj 4 ili u web shopu na Facebooku. Sve poklonike Elfsa u 12. mjesecu očekuju razna iznenađenja, zato sve novosti pratite na njihovim profilima na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, Instagramu i Pinterestu. A što vam je modni dvojac priredio, pogledajte u fotogaleriji.