LASKAV stajling

Zanosna Brooke Shields nikoga ne ostavlja ravnodušnim u ovom izdanju

10.04.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Brooke Shields, glumica koja je svjetsku slavu stekla kao tinejdžerica u filmu 'Plava laguna' i kultnoj reklami Calvina Kleina, ni u 53. godini ne prestaje oduševljavati izgledom

Gotovo četiri desetljeća prošlo je od trenutka kad je dizajner Clavin Klein osobno odabrao tada maloljetnu glumicu Brooke Shields za novog modela traperica. Njihova suradnja rezultirala je kultnom modnom kampanjom, a danas 53-godišnja Brooke svojim mladolikim izgledom i figurom osigurava jednaku pažnju javnosti.

Svojom pojavom slavna Brooke Shields uveličala je novo izdanje događanja Tribeca Ball održanoj na Umjetničkoj akademiji u New Yorku, a navedenim povodom zablistala je zanimljivom modelu drapirane haljine inspirirane grčkim stilom.

  • +8
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o kreaciji s potpisom modne kuće Lanvin koja se, osim laskavim krojem, ističe efektnom narančastom boljom. Više od izdanja u spomenutoj haljini, Brooke je na svečanom događanju plijenila pažnju odabirom efektnih crnih sandala s detaljem nalik cvjetovima od resica.

Uz minimalan make-up i blago valovitu frizuru, zvijezda filma 'Plava laguna' svoje novo izdanje kompletirala je zlatnim dodacima u znaku ručnog sata i torbice clutch.

  • +9
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuu za magazin Health, Brooke je svojedobno otkrila kako je naučila voljeti svoje tijelo.

'Svoje tijelo uvijek sam doživljavala atletskim, odnosno velikim. Na sreću, ovih dana prihvaćaju se različiti tipovi tijela', priznaje Brooke, ističući kako često vježba s osobnim trenerom i da se ne odriče omiljenog joj sladoleda i čaše vina.