AVA KARABATIĆ:

Zaljubljena sam u jednog Beograđanina!

17.03.2012 u 18:59

Bionic
Reading

Ava Karabatić priznala je da je zaljubljena u Beograđanina kojeg je upoznala u showu 'Survivor', a zbog nove je ljubavi počela ići u teretanu i trenirati tajlandski boks

'Uvijek dosad bila sam iskrena, pa ću biti i sada. Istina je – gajim posebne emocije prema jednom Beograđaninu s kojim sam u posljednje vrijeme provela mnogo zajedničkih trenutaka. Veliki sam emotivac i uvijek slušam srce, a moje u ovom trenutku lupa luđački. Što ću, kad sam takva. Frcaju iskre na sve strane, imam osmijeh od uha do uha', rekla je za Story nasmijana Ava, naglašavajući kako se zbog nove simpatije toliko promijenila da je počela ići u teretanu i trenirati tajlandski boks.

Osim toga, manekenka sve više vremena provodi u Beogradu, gdje u lipnju planira upisati glumu.

'Oduvijek sam bila zaljubljena u Beograd. Tu sam napravila i prvu tetovažu. Evo, pokazalo se da sam prava vještica, jer kad sam gostovala u 'Studiju 45' rekla sam Antoniji Mandić da svoju budućnost vidim u Beogradu ili Hollywoodu', kaže Ava koja još razmišlja što će prezentirati na prijemnom ispitu.

'Najvjerojatnije će to biti 'Gospoda Glembajevi' od Krleže jer se cijeli život poistovjećujem s barunicom Castelli. I ona je bila neshvaćena poput mene. Fascinirana sam i Laurom iz djela 'U registraturi' – prvom ženom koja je napravila incest, bila je pravi anđeo i vrag', rekla je za Story manekenka kojoj je velika želja upoznati nogometaša Vedrana Ćorluku.

'Kad sam imala 17 godina mama mi je rekla kako bi on bio baš super momak za mene, da me smiri ovako opaljenu i divlju. Sviđa mi se što on voli slušati narodnjake poput mene. Ne bih ga htjela upoznati jer ga želim za dečka, to ne… Htjela bih ga imati za prijatelja', priznala je Ava koja uskoro odlazi tulumariti u Beograd gdje će joj društvo praviti Horvat Čagalj iz 'Big Brothera'.