FRANKA BATELIĆ

Zaljubim se više puta tjedno

  • Autor: Maja Brkljač
  • Zadnja izmjena 15.06.2010 12:12
  • Objavljeno 15.06.2010 u 09:58
Franka Batelić

Franka Batelić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Mlada pjevačica imala je burnu godinu , a u intervjuu otkriva kako je prošla na državnoj maturi, kako se snašla u manekenskim vodama i je li još uvijek slobodna...

Ova godina je bila prilično aktivna za Franku Batelić: pobijedila je u showu 'Ples sa zvijezdama', sudjelovala na Dori, a sada nastupa i na humanitarnom koncertu 'Djeca leptiri trebaju pomoć'.

Je li vam bilo naporno uskladiti sve svoje obaveze sa školskima i kako je prošla državna matura?
Iskreno, nije bilo lako. Trebalo je pohvatati konce nakon izbivanja iz škole zbog 'Plesa sa zvijezdama'. Onda su došle pripreme za Doru, pa i sama Dora. Matura je bila pred vratima, a ja sam morala riješiti zaostatke iz škole, podsjetiti se gradiva iz svih razreda i položiti maturu. No sada je to iza mene, matura je završena, a slijedi upis na fakultet.

Sudjelujete li često u humanitarnim akcijama i što mislite o njima te ima li ih dovoljno?
Ja sam uvijek za humanitarne akcije koje će nešto promijeniti nabolje! Nažalost, dosada nisam imala prilike često sudjelovati u njima. Drago mi je da sam se uključila u ovu - 'Djeca leptiri trebaju pomoć' - jer sav prihod od prodaje karata ide za nabavku opreme potrebne djeci leptirima. To je iznimno skupo i nadam se da ćemo uspjeti skupiti velik iznos. Svakodnevica za oboljele od bulozne epidermolize znači nove rane, nova previjanja, konstantnu bol, kirurške zahvate, kao i stalnu ovisnost o pomoći drugih, što utječe na život cijele obitelji. Trebamo pomoći!

Lucija Bušić

Lucija Bušić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Pored glazbe, usavršili ste ples, a volite i modu. Oblačite li se sami ili koristite pomoć stilista?
Svakodnevno se sama oblačim. Nisam jedna od onih koji slijepo prate trendove, ne moram imati najnovije krpice pod svaku cijenu. Ja sam više tip osobe koja voli svoj stil i nosi ono u čemu se najbolje osjeća. Ipak, poštujem stiliste i uvijek ih poslušam, posebno za nastupe.

Zaštitno ste lice jednih od prestižnijih domaćih dizajnera iz modne kuće Elfs. Laska li vam to, jer oblače i Severinu te druge velike zvijezde?

Elfsi i ja smo prije svega prijatelji i više-manje smo usporedo gradili karijere. Drago mi je da su uspjeli i uvijek ću ih podržavati. Oni su zaslužni za najljepše odjevne komade koje sam dosada nosila…

Stignete li pored svih obaveza imati privatan život i imate li nekoga koga možete nazvati svaki dan i družiti se s njim?

Naravno, meni su prijatelji iznimno važni. Ipak, nemam ih puno. Izdvojila bih svoju najbolju prijateljicu Stefani koju mogu nazvati u svako doba dana i popričati. Ona će me razumjeti i bez riječi.

Povezivali su vas s nekoliko muškaraca, no nijedna veza dosad 'nije dokazana', što znači da se dobro skrivate ili smatrate da je za status mlade pjevačice dobro reći da ste slobodni.
Iskreno, da bar to skrivam! Hahaha! Nema se što dokazati, jer dosada nisam imala vremena za ljubav.

Nedavno ste izjavili da ste stalno zaljubljeni. Što ste točno mislili tom izjavom?
Ja se zaljubim i više puta tjedno, što ne znači da se to i realizira, hahaha!

Lucija Bušić

Lucija Bušić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Jeste li zadovoljni svojim životom i imate li viziju svoje karijere za nekoliko godina? Kakvi su vam dugoročni ciljevi?
Jako sam zadovoljna jer radim i živim ono što volim! Glazba je moj motivator i najveća ljubav. Dugoročni ciljevi nisu nešto čime se trenutno opterećujem. Znam samo da i sa 40 želim pjevati, pa makar to bilo doma djetetu! Haha!

Koliko smo imali prilike vidjeli, imate širok krug prijatelja i obožavatelja. Je li bilo nekih neobičnih ponuda?
Nađe se, ali su sve to simpatični uleti. Imam širok krug prijatelja/poznanika, ali i velik broj fanova, to mi je iznimno drago. Ovim putem ih pozdravljam!

Bliži se ljeto. Kako ćete ga provesti?

Kupanjem i uživanjem u mom rodnom Rapcu te Londonu i Chicagu. U rujnu slijedi selidba u Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi