TKO BI TO OČEKIVAO

Zakleti neženja priuštio iznenađenje svojoj trudnoj ljubavnici

09.12.2013 u 18:27

Bionic
Reading

Zakleti neženja Simon Cowell nedavno je mnoge iznenadio izjavom kako će ipak izreći sudbonosno 'da' svojoj trudnoj ljubavnici Lauren Silverman, a premda je donedavno izjavljivao kako je s malim bebama izuzetno nespretan, čini se kako se u posljednje vrijeme prilično vjerno uživio u ulogu oca

Sin Simona Cowella i Lauren Silverman rodit će se 28. veljače u New Yorku. Glazbeni mogul nedavno je kupio prsten i planira zaprositi Lauren. A onda se bacio na organiziranje zabave povodom darivanja djeteta.

Proteklog vikenda Lauren i Simon imali su zabavu povodom darivanja svog prvog djeteta koje će se roditi u veljači iduće godine. Kao pravi džentlmen, Simon je pomogao u organizaciji, a nakon toga je napustio kuću prije nego što su stigle Laurenine prijateljice, među kojima su bile i Simonove bivše djevojke Mezhgan Hussainy i Terri Seymour, piše US magazine

Djevojke su uživale u čajanci u pravom engleskom stilu u stražnjem vrtu Simonove kuće. Nakon ručka, Lauren je otvorila poklone te dobila mnogo odjeće s potpisom slavnih dizajnera.

Lauren već ima sina s bivšim suprugom. Nije mogla skinuti osmijeh s lica netom prije završetka zabave, kada im se pridružio i dobro raspoloženi Simon. 'Izgledaju doista zaljubljeno, nikada nisam vidio Simona takvoga', izjavio je zajednički prijatelj.