ŠIK ZIMA

Zagrepčanke pokazale koliko su gojzerice seksi

18.02.2011 u 09:52

Bionic
Reading

Upravo one robusne planinarske cipele, koje su žene nekad s dna cipelara vadile samo kada su išle u brda, ove su zime 'must have' na gradskim ulicama, čak i za šminkersko pojavljivanje vikendom na špici

Najdomljiviji primjerci gojzerica su one na vrlo tanku visoku petu, baš kakva krasi i najfinije lakirane štiklice. Oko gležnja ih krasi bež krzno, vrh im ide malo više u špic nego, recimo, kod onih 'zaobljenih' s robusnijom petom. Potplate su im glatke i teško da bi izdržale snježni uspon.

Ne manje seksi gojzerice koje su također česte na ulicama su one s debelim džonom, izrezuckanim poput autoguma - te bi već izdržale teže zimske uvjete. Peta im je također široka, ali ne i niska, no kako je stabilna, nema straha da će dama u njima ostati bespomoćna čak i na ledu.

Koliko je varijacija na temu krasilo ženske noge širom velegrada, dokazuju i visoke čizme na cik-cak vezanje oko zakovica, također tipično za gojzerice. Pogledajte našu fotogaleriju i uvjerite su u sva šik izdanja na golicavim ženskim nožicama!