ULIČNA MODA

Zagrebačka špica u svako doba dana vrvi modno osviještenim Hrvaticama koje itekako paze na svaki detalj

15.12.2020 u 11:54

Bionic
Reading

Prošećete li centrom metropole u bilo koje doba dana, zapazit ćete velik broj modno osviještenih žena koje drže do sebe i, kada su stajlinzi u pitanju, ništa ne prepuštaju slučaju. Hrvatice su nebrojeno puta do sada dokazale da svojim odjevnim kombinacijama mogu konkurirati svjetskim street style zvijezdama, a tportalov fotograf nedavno je ponovno 'upecao' nekoliko odličnih stajlinga

Bilo sunce ili kiša, ljeto ili zima, zagrebački Cvjetni trg, poznatiji kao zagrebačka špica, prepun je trendsetera i trendseterica koji uživaju u kavi i prešetavaju se u svojim pomno osmišljenim stajlinzima. Otići na špicu nije tek tako jednostavno. Svjesne toga da znatiželjne oči vrebaju sa svih strana, Hrvatice prolaze kroz proces spremanja koji uključuje šminku, frizuru i odabir savršenog stajlinga.

Da su Hrvatice u tome itekako vješte, svi dobro znaju. Dotjerane od glave do pete, sigurno će naići na nekog poznatog pa je pametno izgledati njegovano i lijepo. No mnoge će žene reći kako se dotjeruju isključivo radi sebe. Bilo kako bilo, ne može se poreći da odrađuju odličan zadatak.

Tportalov fotograf vratio se na 'mjesto zločina' i uslikao nekoliko odličnih jesensko-zimskih stajlinga koji su dokaz da Hrvatice modu imaju u malom prstu. Ovisno o dobi i osobnom modnom stilu, moglo se tu vidjeti svega i svačega, a svaki je stajling poseban na svoj način.

Jedne su očigledne zaljubljenice u crnu boju koja, osim što je vječni klasik i pametan odabir, sužava i izdužuje figuru dok su druge pobornice boja i uzoraka. Također, neke radije biraju udobnost, odnosno ravne cipele i čizme dok druge bez problema popločanim centrom grada koračaju u visokim potpeticama.

  • +6
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal montaža / Matej Grgić

Misle one na svaki detalj, od kapa i sunčanih naočala do torbica i nakita koji moraju biti usklađeni bojom i stilom. Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge lijepih Zagrepčanki.