DRAMATIČAN IZGLED

Zadivljujuće izdanje neprikosnovene kraljice crvenih tepiha

05.10.2016 u 16:04

  • +3

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Australska glumačka zvijezda ponovno je potvrdila dobivenu titulu kraljice crvenih tepiha pojavivši se na glamuroznoj večeri u elegantnoj haljini s dramatičnim detaljima

I dok holivudske zvijezde užurbano pohode Tjedne mode, 47-godišnja Cate Blanchett svoj modni status standardno potvrđuje na crvenom tepihu gala događanja. U povodu glamurozne londonske večere u organizaciji švicarske kompanije luksuznih satova IWC prezentirala je još jedno u nizu zadivljujućih svečanih izdanja.

Da je u modnom smislu korak ispred svih, potvrdila je odabravši haljinu modne kuće Gucci koja je premijeru imala na nedavno održanom milanskom Tjednu mode u sklopu predstavljanja kolekcije za iduću sezonu proljeće/ljeto.


Jednostavna, a istovremeno dramatična haljina posebna je po detaljima poput nanizanih volana na ramenima, duboku prorezu na području dekoltea i crvenoj mašni koja je odvajala bielinu gornjeg od donjeg dijela haljine u crnoj boji.

Zahvaljujući haljini koja se tek treba naći u prodaji oskarovka Blanchett uspjela je privući pažnju na crvenom tepihu pritom izgledajući iznimno elegantno. Interesantnu haljinu vješto je naglasila valovitim bobom, šminkom u prirodnim tonovima i modnim dodacima poput skupocjenog crnog sata i blještavog prstena.