SVESTRAN I EFEKTAN

Zaboravljeni modni dodatak osvojio je slavne dame. Hoće li i vas?

17.12.2016 u 08:00

Bionic
Reading

I dok su clutch torbice metalnog sjaja i baršunaste potpetice ultimativni dodaci u novoj blagdanskoj sezoni, uz mnoštvo slavnih dama, ikona stila Olivia Palermo podsjeća nas na zaboravljen i glamurozan modni dodatak

'U vrijeme blagdana svoje kombinacije uvijek volim začiniti vintage broševima na ovratniku vesti ili na kaputima', priznaje Olivia u razgovoru za magazin InStyle.

Iako se broševi često povezuju s bakinim stilom odijevanja, ovaj dodatak može izgledati moderno i svježe u kombinaciji s trendovskim komadima poput vesti zvonolikih rukava ili predimenzioniranog blejzera.

Mali ali efektan broš i najobičnijoj krpici podarit će instant svečani izgled. Osim toga, zbog strateški pozicioniranih broševa izgledat ćete originalno i svakako nećete ostati neprimijećeni. Ovaj zaboravljeni modni dodatak dovoljno je svestran u paru s mnoštvom odjevnih komada, a s lakoćom će od casual outfita stvoriti onaj namijenjen svečanim prilikama.

Broševi uvjerljivo daruju maksimalan modni učinak za minimalan napor, a sudeći prema podacima modne platforme Lyst, potražnja za njima u zadnjih šest mjeseci porasla je za impresivnih 60 posto, što je dovoljan dokaz rasta popularnosti.