MODNI ULOVI

Zaboravite na traperice, ovo su jedine hlače koje su vam potrebne, a udobne su poput trenirki

17.10.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Trgovine su odavno prepune jesenskih noviteta i to nas zaista veseli, a sigurni smo - i mnoge od vas. Mnoge zanima u koje hlače investirati u novoj sezoni, a ako je vjerovati modnim stručnjacima, naglasak će biti na tri udobna modela

Iako je najlakše nabaciti haljinu na sebe, mnoge žene prednost daju hlačama. Postoji pregršt kategorija na koje ih možemo podijeliti - od elegantnih do strogo poslovnih, od ležernih i udobnih do svečanih, a o krojevima bismo mogli govoriti do prekosutra. Ipak, ove sezone naglasak će biti na tri modela hlača, a mi smo odlučili istražiti koji se to trendi krojevi kriju na policama popularnih high street trgovina.

Modeli na koje ove sezone trebamo potrošiti novac su hlače širokih nogavica. Modni stručnjaci ove modele hlača najavljuju kao veliki jesenski hit, što potvrđuje i najpopularnija modna tražilica Lyst. Naime, prema Lystovim statističkim podacima, ovaj model hlača doživio je skok popularnosti od 43 posto.

Ne treba izostaviti ni kožne hlače koje će ove sezone odigrati vodeću ulogu na modnoj sceni. Koža će ove jeseni biti posvuda i u svim oblicima pa nikako nemojte ignorirati ovaj model hlača kada ga ugledate na policama trgovina. Najpoželjniji modeli od kože bit će već spomenuti modeli sa širokim nogavicama i modeli nalik donjem dijelu trenirke koji su pri dnu stisnuti gumicom.

Udobni donji dijelovi trenirke doslovno su preplavili police trgovina, na veliko veselje svih onih žena koje udobnost stavljaju ispred trendova. Kada već govorimo o udobnoj odjeći (kao posljedici aktualne pandemije i boravka u izolaciji), valja napomenuti još jedan it model - pletene hlače. Ovaj trend naišao je na veliko odobravanje modnih ovisnica početkom godine, a dominirat će i u narednim mjesecima.

Zara

& Other Stories

H&M

Uterque

Stradivarius

Bershka

Asos

Mango

Reserved