Inovativno

Zaboravite na proteze! Uz najnapredniju metodu Zygoma All-On-4 dr. Zdenka Trampuša odsada rješavamo sve probleme bezubosti brzo i bezbolno! Prijavite se na besplatan prvi pregled!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Skrivate osmijeh zbog nedostatka zubi? Ili vas zubna proteza žulja već godinama

Uz tim profesionalaca i stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental Spa i zubnim implantatima ne samo da rješavaju vaš problem bezubosti, nego vam nude i jedinstven oblik jamstva na europskom tržištu: doživotno praćenje i održavanje vaših zubi bez ikakvih dodatnih troškova.

Klinika Ortoimplant Dental Spa specijalizirana je za najnaprednije metode rješavanja bezubosti!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu, a najsuvremenijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Ako ste duže vrijeme bez jednog ili više zuba, kost se povlači. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograditi kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajan proces oporavka.

Tretman je brz i bezbolan.

Dr. Zdenko Trampuš je uveo još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu - pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za svjetliju i bezbrižniju budućnost.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz svoju stručnost i najnapredniju tehnologiju, Klinika Ortoimplant Dental Spa jedina u Europi pruža i doživotno jamstvo: praćenje i održavanje vaših zubi bez ikakvih dodatnih troškova.

Naručite se besplatno na pregled i dijagnostiku!

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni pa se naručite na broj telefona +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

U klinici Ortoimplant Dental Spa vas očekuju sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Tim vrhunskih liječnika pod vodstvom stručnjaka dr. Zdenka Trampuša se brine za sve vaše potrebe i želje: od estetskih zahvata, protetike, kompletnih rekonstrukcija i funkcijske terapije preko endodoncije te implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije.

Dental Spa koncept je jedinstven u Hrvatskoj. Posjet stomatologu napokon može biti ugodno i bezbolno iskustvo. U opuštenoj atmosferi će vam biti osigurana najkvalitetnija stomatološka usluga, a dostupne su vam i masaže, aromaterapije, terapije kisikom i biomagnentom rezonancijom te druge medicinsko-terapijske metode koje će vas pripremiti za stomatološki tretman ili vas njegovati nakon njega. Rezervirajte termin sada.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: RUSLAN GUZOV

Ako se pitate što su implantati i zašto ugraditi implantate?

Implantati pristaju svima - mladima i starima. Oni se mogu opisati kao umjetni korijen (izgrađen od jednog od najčvršćih materijala na svijetu - titana) ugrađen u kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba.

Implantati štite i zdrave zube. Pitate se kako? Klasične krune i mostovi zahtijevaju rezanje ili brušenje vaših okolnih prirodnih zuba što skraćuje njihov životni vijek, a uz implantate taj problem nećete imati. Implantat se ugrađuje na mjestu na kojem nedostaje zub pa su vaši prirodni i zdravi zubi na sigurnom.

Majka priroda nam je dala samo dvije šanse za savršen osmijeh, ali tehnologijom i inovacijama smo nadišli taj problem. Krunica ili most fiksirani na implantate vraćaju osjećaj i funkciju prirodnih zuba. Uz besplatan pregled i dijagnozu i doživotno jamstvo i preglede nakon ugradnje, Klinika Ortoimplant Dental Spa odsada je rješenje za svaki problem vaše bezubosti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!