PRIPREMITE SE NA VRIJEME

Zablistajte u novogodišnjoj noći

18.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Novogodišnja noć, ali i blagdani uopće, pravo su vrijeme da zablistate u punom sjaju

Dolaskom posljednjih dana u godini počinje panika oko dogovora za novogodišnju noć. Gdje ići i što obući - glavna su pitanja ovih dana. Bez obzira na to gdje ćete provesti najluđu noć, nema razloga da se ne potrudite oko svog izgleda.

Novogodišnja noć posebna je noć, pa je red da i vi budete posebni. Dopustite si nešto novo i drugačije, barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nježna zavodnica ili disko kraljica. 


Glavni trend novogodišnjih tuluma su sjajni materijali i šljokice. Rijetke su prilike kada vas zbog toga nitko ne gleda s podsmijehom, stoga iskoristite prigodu i pustite mašti na volju. Mogućnosti su bezbrojne, od haljine, cipela, šala ili šminke glitter varijanta pun je pogodak. Ipak pripazite da vaš šljokičasti look ne bi ispao kičast, pa radije, ako niste dovoljno vješte da spojite više blještavih komada odjednom, stavite barem jedan detalj sa šljokicama koji će vaš look učiniti novogodišnjim.

Ove sezone na velika se vrata u modu vratila čipka. Uvijek posebna i vrlo ženstvena, čipka je dobar izbor, ako želite da vas zapaze. Osim toga, lijepa čipkasta bluzica 'podignut' će bilo koju kombinaciju, čak i kad su u pitanju traperice.

Vrlo trendi karirani uzorak također može biti odličan prigodni motiv za novogodišnje slavlje, osobito klasična crveno-zelena kombinacija koja uvijek podsjeća na zimske blagdane. Karirani uzorak ove sezone dolazi kako na elegantnim hlačama tako i na svilenim haljinama, pa može odlično poslužiti za slavljenički look.

Srećom, sniženja su već započela, pa će vam biti lakše odabrati nešto povoljnije, no ako ste se istrošili na kupovanje raznih sitnica i darove za svoje najmilije, nemojte očajavati, već temeljito pregledajte ormar i potražite neki možda zaboravljeni komad odjeće koji će, uz male preinake i pomoć nakita, odlično poslužiti.

Siguran izbor za svaku imalo posebniju prigodu svakako je mala crna haljina, koja bi trebala biti obavezan komad odjeće u ormaru svake žene. Mala crna haljina dolazi u raznim stilovima i krojevima, a nosi se jednako rado na gala slavljima, kao i na kućnim zabavama i svakodnevnim dnevnim ili noćnim izlascima. Ona će vas uvijek 'izvući' kad niste sigurne što biste trebale odjenuti. Ovisno o prilici, možete je dopuniti prigodnim nakitom, šalom ili svilenom maramom, cipelama, torbicama, pa čak i zanimljivim čarapama.

Modni detalji uvijek su siguran saveznik za upotpunjavanje looka. Čak i najjednostavnija jednobojna kombinacija uz lijepi veliki komad nakita izgledat će posebno. Novogodišnje slavlje dopušta ekstravagantni nakit, što veći i blještaviji, ali neka to bude ili samo ogrlica ili samo naušnice. Nemojte pretjerivati, ne želite izgledati okićeni kao božićno drvce.

Torbice bi trebale biti što manje, po mogućnosti tolike da u njih stane samo najosnovnije – mobitel, ruž i malo ogledalce. Neka budu šljokičaste, crne, srebrne ili zlatne, kao i remen, koji također može dobro poslužiti kao zanimljiv detalj.

Točka na i vaše savršene novogodišnje kombinacije je make-up. Budite glamurozna diva ili seksi zavodnica, stavite lažne trepavice i crni tuš, nabacite šljokice po licu i cijelom tijelu, lakirajte nokte crvenim lakom, a u kosu stavite kopčice.

Iako skriveno od pogleda, donje rublje za najluđu noć zahtjeva dodatnu pažnju. Svileno ili čipkasto, crno ili crveno, nema veze, važno je samo da se u njemu osjećate posebno. Jer nikad ne znate…

Kod izbora svoje savršene novogodišnje kombinacije svakako imajte na umu da se u odabranoj odjeći morate osjećati opušteno i ugodno, jer želite se dobro provesti tu noć, zar ne? Prekratke haljine ili preuske hlače radije preskočite i obucite neke u kojima ćete slobodno uživati u plesu i slavlju.

Isto vrijedi i za cipele. Ma koliko dobro noge izgledale u visokim petama, ako na njih niste navikli, svakako ih zanemarite, a ako ih baš morate imati, ponesite i balerinke za svaki slučaj.

U svakom slučaju, za koju god silvestarsku varijantu se odlučili, mi vam želimo puno zdravlja i sreće u novoj godini! I puno modnog veselja, naravno!